HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
zorroz

Grinding noise goes when clutch pulled in?

3 posts in this topic

Friend has an 09 WR450F with genuine 1200km. In the last few hundred k's there is a noticeable grinding sound coming from the bottom end once the bike has warmed up but goes soon as the clutch is pulled in. Using Motul 5100 bike is like new we have pulled the clutch basket and plates out it all looks new. Replaced the clutch push rod bearing with no difference. Next step would be inside the gearbox. Perhaps the main shaft bearing that sits behind the clutch inside the case has failed? But for such a near new bike seems strange. Any suggestions welcome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

my 06 does it as well. I think it may be normal though. Lots of bottom end noise form these bikes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0