HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
b_rippin

Open hole in my motor!

5 posts in this topic

The plug where the hot start lever was in previous versions is gone! :) Has anyone run in to this? I orderd a replacement but am wondering how reliable the fix will be.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just make sure the breather hose is clear, and the plug should stay in.....if the little clamps that hold the hose in place get smashed in it creates just enough pressure to pop the plug out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haven't had a chance to look yet, but I'm assuming the hose coming out of the top of the motor and running down the front frame?

Excellent Idea!

Thanks JD

Share this post


Link to post
Share on other sites

use a lil black RTV on the rim of the plug , push it in and then safety wire it from the hole next to plug across plug to bolt on the side of head next to plug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0