Sign in to follow this  
Followers 0
Jordanmaxx

Help, 2011 YZ450 NO start...

9 posts in this topic

Where do I begin. I just bought the bike used. The bike has been ridden, I'm guessing about 2 hours total time. It is 100% original... even down to the little nipples on the tires. The problem is, there is not even a glimmer of spark on the plug and not a drop of fuel coming out of the fuel tank.

Is it possible the PCM was somehow erased and needs to be programmed? Any suggestions would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have a tuner or access to one? I would be curious to see if there is any communication with ECU and if so is there any trouble codes stored?

Could also be a power problem I suppose like capacitor not charging up due to failure or not getting power???????

Share this post


Link to post
Share on other sites
how long ago was it purchased, they all come with a 30 days warranty

Not if he bought it used

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the suggestion, I know a guy with a gytr tuner and can check ohms on the capacitor.

Does anyone know approximately how many volts should be coming from the stator?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for the suggestion, I know a guy with a gytr tuner and can check ohms on the capacitor.

Does anyone know approximately how many volts should be coming from the stator?

Not off the top of my head but I'd imagine 12 to 14v

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0