HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
mountain-powder-slut

Electric lights (turn signal, brake)

2 posts in this topic

When I bought my WR 426 it was street legal because of the lights. However, my taillight, brake light, and turn signals have stopped working.

It has a big pack of nickel cadium batteries inside....could that be the problem? Maybe they are shot? ...but I would think if the bike charges those batteries, that the lights would work while running?

I just used an ohmmeter....it should obviously be 12 volts. The battery is reading 3 volts. The wires coming from the bike to the battery reads between .4 and 1.1 volts.

Any ideas? Thanks

Edited by mountain-powder-slut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I am a dumbass with electrical stuff...the bike doesn't charge the battery. Ya have to take it out to charge it. Guess I need to buy a charger and a new battery if it is no good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0