• 0
Holeshot1982

TT APP not working lately?

Question

I'm I the only that can no longer get a connection to the TT app on my iPhone AND iPad? I was just starting to love that app and get use to using it. What's the deal?

Share this post


Link to post

22 answers to this question

  • 0

Yeah, hasn't worked for me for about a week now, wish a admin would reply to let us know what's going on...

Share this post


Link to post
  • 0

Same here...It worked fine for a few weeks on my Droid Incredible...now nothing. I tried uninstall & reinstall but appears to have the same release as what I already had.

Share this post


Link to post
  • 0

hasn't worked recently on ipod touch either. "there appears to be a connection issue between your device and Thumpertalk. please try again"

Share this post


Link to post
  • 0

^^ thats what mine has said ever since ive downloaded it, its never worked for me.

Share this post


Link to post
  • 0

I think the latest round of forum upgrades broke hte app functionality.

Share this post


Link to post
  • 0
Why hasn't a MOD responded to this thread???

Mostly b/c mods have no control over anything but enforcing the site rules. To report technical issues, use the suggestion box on the "general" tab. We just don't look for technical issues randomly on the site. I just happened to find this after it's been up for days. It helps to put stuff in the right spot if you want the right people to see it. :ride:

I know that these apps were screwing with site functionality, we filed tickets with vbulletin and since I'm not in charge of the technology, that's the extent of what I know at this point.

Share this post


Link to post
  • 0
I think the latest round of forum upgrades broke hte app functionality.

Other way around.

Share this post


Link to post
  • 0
Mostly b/c mods have no control over anything but enforcing the site rules. To report technical issues, use the suggestion box on the "general" tab. We just don't look for technical issues randomly on the site. I just happened to find this after it's been up for days. It helps to put stuff in the right spot if you want the right people to see it. :ride:

I know that these apps were screwing with site functionality, we filed tickets with vbulletin and since I'm not in charge of the technology, that's the extent of what I know at this point.

That's good to know what's happening. I was gonna start a thread in the "suggestion box" but found this thread already going using the search button :lol:

Share this post


Link to post
  • 0

Wish we had something new for a update, in such a short time, I grew fond of that app!! :thumbsup:

And BTW I didn't want to post for a tech issue if it was only me, hence why I posted this here.

Share this post


Link to post
  • 0

I can go through the first three steps of putting up a post but it doesn't let me actually post it

Share this post


Link to post
  • 0

I'm sure you're all aware, but it's really really really annoying that the app sends me to page 1 of 3000 when I link in through the notifications. Can this be fixed please?

Share this post


Link to post
  • 0

The app is taking forever to load on android. I've deleted and reinstalled it twice, not helping.

Share this post


Link to post
  • 0

Ok, it's the "unread content" thread in particular. Not loading at all or taking like a full minute.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Reply with: