HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
d36yzrider

06 yz450 no spark

3 posts in this topic

I was riding this weekend at sand mountain and shut my bike off was running great went to kick it over and nothing checked all the connections kill switch idk what's wrong anyone have any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You mean nothing as in it would not start or no spark? If no spark you might check the ground wire on the clutch cable guide.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I was riding this weekend at sand mountain and shut my bike off was running great went to kick it over and nothing checked all the connections kill switch idk what's wrong anyone have any ideas?

A short while back I was reading the "Ask the MXperts" column in MXA magazine. They mentioned that sometimes the stator plates can crack in our '06s, if I recall correctly. You might wanna check that...... :excuseme:

Jimmie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0