HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
Doug Powell

04 wr starting problem

1 post in this topic

my 04 wr450f seems like its not getting voltage to the starter ,cut off relay chatters like a indication of a bad battery but battery is new . fuses ok, tryed to jump start and cut off realy nolonger chatters but engine will just slightly turn over one time / do fuse blocks go bad ?? is it the diode ? bike will kick start but starter seems not to be getting proper voltage even when jump starting with my truck. this problem did not start untill i crashed and bumped the ignition switch hard . took the ignition switch apart and noticed it has a chip in it . another thing i noticed is when pressing starting button when ignition on, the led light goes out anybody know anything about this bizzare problem ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0