HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
Jeff_Magnusson

Jetting with a Yz pipe

2 posts in this topic

I went to a local track yesterday after placing a stock yz silencer on my 02' Wr. The bike sputtered and would backfire during deceleration and idled poorly. It seemed to be running on the hot side as well. At times my bike would stall while jumping when I backed off the throttle. My jetting should be stock, the air box lid is removed, and the gray wire has been disconnected. I am guessing it is running on the lean side but I am not sure were to start. Any help on what to do with my jetting would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I should also add that I was riding at Bunker Hill Motocross track in Delta Utah. I think the elevation is about 4500 feet.

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0