HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
dankman

Another leaky coolant thread...

5 posts in this topic

but its not the weep hole on the water pump cover...

looks like it is coming from the tube that connects the upper left side radiator hose to the head...looking at the parts diagram, it looks as if there's an oring there, and that may have gone bad...

my question is, anything else that can be causing the leak?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the o ring go bad on the y pipe going to the water pump area.

so yeah replace the $2 oring and you should be good. i waited to long and it started to drain out after about 2 rides of weeping. the oring split in to two under the pressure.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah...got the oring yesterday and going in today...hopefully that's all it is...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0