HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
mxdude1986

i need help..

5 posts in this topic

Hey guys got a little problem here I went riding this weekend after the first ride I checked my coolant and it was really low, I have a motion pro overflow bottle and it was full, So I went and got a new rad cap and checked oil to make sure there was no coolant fluid there it was clean, put new rad cap in and went for a ride same thing again coolant keeps coming out of overflow hose. Anyone knows what would cause this? Any help would be appreciated in what should I do. Oh by the way is a yz400f 98.

Share this post


Link to post
Share on other sites
How long does it take for coolant to be pushed out the tube?

Not long at all start and it starts pushing it out

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup, that's how my 444 acted when it blew a head gasket between the water jacket and cylinder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0