HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
Blade74

Horn problems on 2004 WR450

2 posts in this topic

My WR450 has had the same problem for a couple of years now.

The horn doesn't work when i press it.

When i do press it the headlight/taillight dim out.

If i turn off the headlight the horn then works.

Could it be the regulator or battery?

The battery has been in it since new (5 years) but the bike still starts fine.

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have now purchased a new sealed battery and installed it but it hasn't made a difference. I know i have heard somewhere that there is a problem where your blinker doesn't blink all the time or it blinks slow.

My bike also seems to do that.

I am concerned if i go buy a new regulator it might not fix the problems. Or there might be a problem with the 2004 model regulator.

So maybe buying the same year replacment part may not fix it thus haveiong to buy a different year model regulator.

Any thoughts.

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0