HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
ezzrigby

426 idle problems

6 posts in this topic

I have a 01 426 been running badly won't idle off choke at at, striped the card down found nothing but it seems now it will idle off choke still a little rough up and down revs alot, but once i got it to idle i noticed after about a minute the front exhaust pipe went a bright cherry colour. Any ideas? I can't see this being right somehow!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ive heard the glowing pipe is a common thing on these bikes and its nothing to worry about.

Share this post


Link to post
Share on other sites

come on gray...... you know we need to see it every so often...

Share this post


Link to post
Share on other sites

that's the ticket !!!! thanks gray, after a long day at the grind, that pix always makes me laugh...

I would still like a ride in it !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0