Sign in to follow this  
Followers 0
Pistol_Pete

Sluggish Response

5 posts in this topic

On my 99WR I'm getting sluggish response to the point of sputtering at 1/4 throttle in 1,2,3 gear. After I open it up, it disapears. Pulled the octopus carb apart, cleaned it, and still no luck. Upstate NY clay BLOWS!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you near Albany? Saratoga Springs?

------------------

99 WR, all YZ mods, de-octopused, OEM YZ tank and seat, jetting by Clark, fork job by Pro Action.

AMA, NETRA

For clarification: WE'LL be having a KICK ASS time in Moab!! Right Mitchy & Bill?!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Originally posted by Pistol Pete:

On my 99WR I'm getting sluggish response to the point of sputtering at 1/4 throttle in 1,2,3 gear. After I open it up, it disapears. Pulled the octopus carb apart, cleaned it, and still no luck. Upstate NY clay BLOWS!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I lived in Saratoga Springs for 7 months. I loved it.

About your sluggish problem, did it just start or has it always been there?

If has always been there, check your fuel screw. I think stock I had mine at 2 turns out. How about mods to your bike, have you done any (airbox lid, timing, throttle stop, octopus)?

Lets start from here. I would spend too much time speculating. It would be much easier getting this info first.

Kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0