HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
razornpc

YZ 400 wont start!!!???

4 posts in this topic

:naughty:

ok, well my bike had sat since last november. i did some spring cleaning on it, mostly just suspension stuff. i had it fired up once but it only ran for about 15 seconds and died. now it isnt doing much of anything. any advice will help!

thanks everyone

:D:bonk: :bonk:

Share this post


Link to post
Share on other sites

1, Drain the carby float bowl,put new fuel in tank.

2, New or good clean spark plug.

3, Check air filter is clean.

4, When kicking don't wear sandles ,as they will fly across the yard if it kicks

back.:bonk:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok guys thanks for the help ill try it this weekend. and a special thanks to markybehan for the sandle tip, ill wear slippers next time!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0