HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
PMAUST

TT Admin HELP!!!!!

14 posts in this topic

After Fridays maintenance my response time on TT seems really degraded.

Symptoms:

1) when I initially get in it seems to take longer to load the page.

2) After I am in navigation seems to take longer than it did before.

I use a cable modem and have tested this serveral times at different time since Friday with the same results. All other sites load at the usual lightning fast speed. Whats UP?!!! Other than that I like all the other changes! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just sent your message to Steve Claus (technical@thumpertalk.com). He heads-up the technical side of TT. I too run a cable modem and IE 5.5. The new board seems to run as fast or faster for me. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let me try using IE instead of Netscape and see if that makes any difference....P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Way faster with IE than with Netscape. Do I need to tweak something in Netscape or just use IE. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Guys,

I'm looking into why the diff in performance between using Netscape and IE. :)

I'll keep you posted...

--Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Netscape 6 ran good.

Internet Explorer 5 ran good.

Netscape 4 seemed to hang at some point as it was downloading the page.

I am on a cable modem. Suspect that the new website makes use of some features that were not available in Netscape 4. Had similar type problems on a website at work. Reported to the intern that was updating the page and the problem disappered.

As a footnote, in general I get better performance out of Netscape 6 and would recommend the change to anyone who is still using 4.0.

Hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Brad! I upgraded to Netscape 6.1 and that seems to help. Being old and crusty it will take a little while for me to get used to this new fangdangled thing. :D Oh well, at least my beloved TT is speedy again. :) Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am not old, but I do not like learning new tricks.

You can make the new Netscape look like the old Netscape by going to Edit->Preferences->Appearance->Themes and selecting Classic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately, I still have a dial-up connection using IE and this new board is Waaay Slower than it was before. Anything other than DSL or Cable to make it faster? Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:<HR>Originally posted by Blue Boner:

Unfortunately, I still have a dial-up connection using IE and this new board is Waaay Slower than it was before. Anything other than DSL or Cable to make it faster? Eric

What version of IE? 5.5 or higher seems to be working quite well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0