HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
Dougie

Weird

2 posts in this topic

I went back to the old jetting I had in it and sure enough, it is running fine. Very weird. It should be way to rich but it runs fine. I still mess with it later, after my trip.

I found out I need a new throttle cable though. It is hanging on by a strand. Good thing I checked. I also pulled the plug and noticed a good amount of corrosion (not on the threads or tip, which looked tan and in good shape). I looked down the plug hole and it looks corroded also. Any thoughts on how I can clean that up down there?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doug,

Have a good trip. When you get back, read your thread again, you had 3 people with very similar jetting all liking their results. Two of them are at altitude.

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0