HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
jethro

Rear Shock problems

4 posts in this topic

I have a 99 model WF400 and the rear shock will only move a couple of inches down and the shock does'nt spring back up. I'm confused as to why this is going on,any info would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have a 99 model WF400 and the rear shock will only move a couple of inches down and the shock does'nt spring back up. I'm confused as to why this is going on,any info would be appreciated.

rebound clicker ports must be blocked with crap. The oil can get real thick and gluggy when old and crap. How long has it been since the shock had a service?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You might have a gas leak too, could have nothing pushing the piston back up in reservoir.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0