HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
rasta

2002 yz426f carb help please

2 posts in this topic

just got a msr mixture screw(just like zip ty) and a hmf performance silp-on pipe(not fmf ). they said to run a 165 main so i did, but when i am going about 10 miles per hour in second gear it rides like a 2-stroke, crack the throttle half way and bike takes off slow,then when rpms are high it rides normal. any help would be appreciated. i also line in the city so cant go for test rides that easily.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm.

Probably not the main jet. What is your idle mixture setting? Put it at 1-3/4 turns out from all the way in.

That is where I would start. It may also be your clip setting, or even problems w/ your hot start or accelerator pump.

Check your idle mix and get back to us.

Hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0