HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
x654

2000 YZ 426 coolant leaking out under water pump cover

7 posts in this topic

coolant is leaking from bottom of water pump cover. have not taken apart yet... any idea what it may be???? 2000 yz426

Share this post


Link to post
Share on other sites

coolant is leaking from bottom of water pump cover. have not taken apart yet... any idea what it may be???? 2000 yz426

Sounds to me like a leak at the water pump cover leaking coolant. Good thing you asked. I would take a look at the impeller as well change the o rings while your at it. :devil::thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

mine was probably just oil seals (03 450 ...) but I changed my bearing too ... bearing actually looked good when I changed it...a 'bit of a pain to get to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You will be good to go once you replace them, been there done that..... Nice heads up move to notice the leakage... :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:applause:just finished replacing both seals and the bearings, no problems. thanks for the info and all is well. now i just need more engine ice. :devil: thanks for the info all, it helped not going in blind. :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0