Sign in to follow this  
Followers 0
Hamish

Getting Java script errors

7 posts in this topic

Recently, every time I open a page on thumpertalk I get 'Java Script Error. Object expected' Does anyone else get this or is it just my $%#$#$% computer???

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Open your browser.

Go to tools tab and select Internet options

Select advanced tab settings and select disable script debugging and de select display notification about every script error. :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
:p:D:thumbsup::awww::lol: :lol: :lol: :lol: ;):mad::usa::lol: :lol: :lol: :lol: :lol::D :D :worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy::busted::lol::D:busted: :busted: :busted: :busted: :busted::cry::lol: :lol: :):lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc: :smashpc:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I got the exact same thing. It showed up after the "new" TT and then when they switched to the old looking format, there it was. I just fixed it tonight by clearing all my cookies, deleting all off line files then clearing history. Gone!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0