05 WR revival build.

No, but full blown pneumonia sure did on top of the holidays...

ImageUploadedByThumper Talk1456361465.268500.jpgImageUploadedByThumper Talk1456361481.326821.jpg

Should be ready to run. Need to play with some wiring. Doing headlight, tail light and brake light off the rear brake with a TrailTech KTM setup.

Well it runs, noise on the right side of the engine... Going to do a water pump seal kit and hunt for it and recheck the valves. Hope the rod didn't get hurt the last time the top end failed on this crank. Didn't feel any play. Got a spare loose crank I can get a rod kit slammed into and welded easily enough. We'll see. Oh and BTW f-you Electrosport for selling garbage merchandise.

ImageUploadedByThumper Talk1457201194.390333.jpg

Mmm might be wrong but i think you piston is not in the right way

So that could be your noise my friend

Interference fit motor with a piston 180 deg out cannot be a good combination :eek:  :eek:  :eek: .

 

 

Best news I've heard all day. It runs (shocked after this revelation) but has a noise... Going to order a top end gasket kit and flip it around...

check the valves when you've got it apart and make sure they're all straight.

Problems solved ?

Reused gaskets, flipped the piston around and slammed it together. Once the carb settled down (had it upside down) it fires off instantly.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now