Little help or advice

Hey everyone, having issues with my wr426. Few months ago i started a hot cams auto decompression swap and finally had time to get it back together. The problem I'm having is that I'm not able to keep the bike running without the choke out. I have already called hot cams support and checked that the clearance between my caps and exhaust camshaft are correct, which is suppose to be .007-.008. Semi Went through the carb today and checked and cleaned the pilot screw and ran wire through all openings and it still won't stay running without the choke out. Any help or advice would be appreciated, by the way with the choke open it will run fine even under full throttle. 

Your problem is the pilot jet

It is partially clogged or has started to corrode from old or ethanol gas comtamination left sitting in the carb/tank.

 

Drain all gas everywhere, and put in a new pilot jet.

ok, when i was going through the carb i tried to turn the pilot jet to see if it was fully closed or a 1/4 open and it didn't budge. Would suspect that would tell the tale that it might have never been changed?

ok, when i was going through the carb i tried to turn the pilot jet to see if it was fully closed or a 1/4 open and it didn't budge. Would suspect that would tell the tale that it might have never been changed?

 

Pilot jet, not fuel screw.

The jets are not adjustable. 

Never fully bottom out a fuel screw or you might damage the carb.

 

http://www.dirtrider.com/features/protips/141_0707_keihin_fcr_carb_rebuild/

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now