98 WR400 Carb

Hey everyone,

 

Could anyone with a 98 WR 400F post a picture of the carburetor, mainly the left side with the fuel,air tubes. I lost the picture I took prior to rebuilding it and can't find one online. Much appreciated.

 

 

Does it really matter where you put each line? They're just breathers

From manual

ImageUploadedByThumper Talk1427449771.354946.jpg

Thanks for the diagram. After searching through old deleted files I stumbled across a picture I took that I can probably use. Sorry for the stupid thread. Here is the picture I was looking for 

1375310756612.jpg

So I re-jetted the carb and put the lines back the way they were prior to me working on it, and it still does not produce gas when the slider is opened. Any ideas as to why the carb is not producing anything when the throttle is opened/ slider opened?

 

Would really like to get this thing working again to ride, been too long.

So I re-jetted the carb and put the lines back the way they were prior to me working on it, and it still does not produce gas when the slider is opened. Any ideas as to why the carb is not producing anything when the throttle is opened/ slider opened?

 

Would really like to get this thing working again to ride, been too long.

 

Are you talking about the accelerator pump squirt ?

 

Have you serviced the accelerator pump system yet?

Diagphragm, passages, nozzle, all must be like new to work.

 

It's a slide or slide plate, not a slider.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now