HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
AndrewAndrew213

Still can't figure out what's wrong!

3 posts in this topic

Hey guys a couple weeks ago I put a thread on here about my bike bogging and back firing, so I replaced the fuel pump and it seemed to help but it started happening again so I ran injector cleaner and it finally shut off and wouldn't start(I was in the woods quite far) so I replaced the injector still no luck, my timing is correct (I believe all the dots on the cams are where they say to be in the manual) when I replaced the injector it was hard to start but it did and would non stop backfire I have no idea what to do

Share this post


Link to post
Share on other sites

With the newer thumpers, you have to orient the cams as per the manual. THEN you have to do a pin count. You'll have to count the pins from one reference point to another. You'll find that in the manual. What are you working on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

THEN you have to do a pin count. You'll have to count the pins from one reference point to another. You'll find that in the manual.

 

You never have to do a pin count, and it's not in the manual that way.

 

Take the bike to a shop or find a buddy with the GYT-R tuner and interrogate the CDI for trouble codes to begin with. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0