HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
bigcozzybear

2011 Yzf450 starting issues

1 post in this topic

I recently bought a '11 model yzf450 with a genuine 14hrs (came with power tuner), and since swapping the stock exhaust to a full yoshimura system I have only managed to start it twice (both straight after exhaust swap) and now I can't get it to start at all.

I have checked all electrical connections, and cleaned them with electrical cleaner to make sure, put a clean air filter in (old one was a little dusty) spark plug is good, fuel line is good, fuel filter is good, power tuner doesn't show any errors. Bloody thing just WON'T START!!!

Even rang 2 different local yamaha dealers and they have no idea what it could be.

If anyone has any thoughts please share them, I just want to go riding....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0