HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
stoney55

2010yz450 starts but shuts off

2 posts in this topic

Bike starts and revs up just fine but when it goes down to idle it shuts off.  problem started about a month ago on a muddy rainy ride day after a long day of riding.  thought it was out of gas but adding gas didn't help.  is this a fuel pump problem?  any help is appreciated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bike starts and revs up just fine but when it goes down to idle it shuts off.  problem started about a month ago on a muddy rainy ride day after a long day of riding.  thought it was out of gas but adding gas didn't help.  is this a fuel pump problem?  any help is appreciated. 

Nevermind, just disconnected my kill switch and she runs just fine.  thanks anyway

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0