HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
kukiits

wr450 '05

3 posts in this topic

I have a problem, when im starting the bike it's just misfire, and when its start it wont work properly, 
spark is good, fuel too maybe some eletrical problems ? help please, i'm newbie in this forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the battery charged and good condition? For reasons other people here understand, the WR needs a good battery to run correctly. If not, it will run, but run very poorly

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probably time to take a trip inside the carb and verify correct jetting, clean jets, clean accelerator pump system, etc.

Do you have stock airbox, exhaust , and throttle stop?

If so, you must change/modify them to get the bike to run well and not so hot and lean.

Read the FAQ pinned posts at the top of the forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0