HEADS UP!!!

Site upgrade in progress... Core site functions are working, but some non-critical features/functions will be temporarily unavailable while we work to restore them over the next couple of weeks.

Please post any bugs you encounter, but before you do, check to see if it's already listed.

Thanks for your patience while we work to improve the community.

Sign in to follow this  
Followers 0
Dirtbiker88

06 yz450f NO SPARK!

5 posts in this topic

Hi, i just bought a 2006 yz450f knowing it had no spark just trying to figure out what the problem is. The guy i bought it from said the only thing he tried was changing the plug. So here's my question would it be the the CDI box or the coil is there a special way to figure this out? The guy said that it was the CDI box. But I don't know any help would be appreciated, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

He are some pics of the wires not sure what happened to this yellow wire? ImageUploadedByThumper Talk1369604816.821658.jpg

ImageUploadedByThumper Talk1369605017.636367.jpg coil looks to be fine but I may be wrong?ImageUploadedByThumper Talk1369605093.916341.jpgImageUploadedByThumper Talk1369605115.457922.jpg

Same thing with this wire ImageUploadedByThumper Talk1369605183.223127.jpg

What about these there all just it like one don't know if that's my problem ImageUploadedByThumper Talk1369605261.871473.jpg

ImageUploadedByThumper Talk1369605379.674268.jpg

Any help would be apriciated thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0