2010 YZ450 No Spark

2 replies to this topic
  • MarkDan

Posted January 12, 2013 - 06:49 PM


Hi I have a 2010 yz450 that i had torn down to have the frame welded. The only thing left on the frame was the foot peg brackets. Now that it is back together it wont start and doesn't have any spark. I have gone through most of the electrical conections, and tested their resistance which were all within spec. I'm at a loss for what to do now. Any help is apreciated.

It started fine before i tore it down.

Edited by MarkDan, January 12, 2013 - 06:50 PM.

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • DC_Excitement

Posted January 13, 2013 - 08:20 AM


check all of the wire conncetion terminals for proper tension

  • MarkDan

Posted January 13, 2013 - 01:53 PM


Took all of the electrical off, and looked over everything then put it back on, and it fired up on the first kick. I guess it was just a loose conection somewhere. Thanks for the advise.

Related Content

WR Camshaft Swap Info - last post by jamesm113

WR Camshaft Swap Info

  • 0 replies

100 hrs on 2014 yz450f, shim valves or replace them? by ttr230rider6

Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • Hot  79 replies

yz400f throttle bog by yz400fmaniac

Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • * * * * *
  • Hot  28 replies

YZ450F 03 Sparks driving me crazy by SirAttard

Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies

2016 YZ450 by CaptainKnobby

Dirt Bike   Dirt Bike Technical Forums   Suspension
  • Hot  59 replies

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.