00 yzf 426 leaking coolant


2 replies to this topic
  • YZF_MXracer71

Posted July 08, 2012 - 11:31 AM

#1

i have an 00 yz 426 that is leaking coolant out the weep hole. the bearing is new. both seals are new and the impeller shaft is new. and still coming out the weep hole. only when it warms up tho. help please

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • grayracer513

Posted July 08, 2012 - 05:04 PM

#2

A common mistake is to install the seals backwards. Take a look :

http://www.thumperta...ad.php?t=940018

Then read:

http://www.thumperta...ad.php?t=785425

  • YZF_MXracer71

Posted July 10, 2012 - 02:16 AM

#3

thank you sir





Related Content

Forums
Photo

YZ450F 03 Sparks driving me crazy by SirAttard


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies
Forums
Photo

First Hare scramble tips by dhend8


Dirt Bike   General Dirt Bike Forums   General Dirt Bike Discussion
  • Hot  33 replies
Forums
Photo

Michigan Motocross Tires by 288yz450


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   North
  • 1 reply
Reviews

Yamaha YZ450F 2017 by Chris.GVS


Yamaha YZ450F 2017
  • - - - - -
  • 0 reviews
Forums
Photo
Motocross

Thinking about Yamaha 250... by Arctic Pride


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  491 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.