fixed decomp cable and it works. but it still kicked back. I had a guy come look at it and he reset thiming it was off 2 teeth. IT now kiks threw fine

2 replies to this topic
  • Chimpanmoose Mullen

Posted February 13, 2012 - 07:09 PM


01 yz 426.

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Chimpanmoose Mullen

Posted February 13, 2012 - 07:14 PM


but it wont start and is showing low compression

  • RasmusDK

Posted February 14, 2012 - 10:27 AM


be sure you got the starting procedure right. look over the forum it has been told tons of times

Related Content


yz400f throttle bog by yz400fmaniac

Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • * * * * *
  • Hot  28 replies

Need help by Goforaride

Dirt Bike   Dirt Bike Technical Forums   Suspension
  • Hot  68 replies

Thinking about Yamaha 250... by Arctic Pride

Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  491 replies

Snake pit oct 30th by The Anvil

Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   California
  • Hot  35 replies

100 hrs on 2014 yz450f, shim valves or replace them? by ttr230rider6

Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • Hot  79 replies

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.