screen getting worse!



19 replies to this topic
  • Taffy

Posted April 17, 2001 - 09:37 PM

#1

i just went to look at 11 replies to "patchy midrange jetting..." & there are 8!

i'm losing messages all the time. anyone else have the problem.

& bryan, i'm sorry mate, i don't mean to be a moaning mini!

my symptoms are;

example; a thread has no responses, i put one up & it is counted on the menu board. nothing shows. i answer three more, nothing shows. i hook up & go out, cuppa tea, come back 3/4 hours later & it is credited ages after i did it. sometimes it's two red boxes up since i signed off!

1/5 i lose completely. the good news is that today for the first time in weeks it put one up straight away, then lost one completely on the subject i mention above.

did you all know bryan has to pay extra due to the traffic/hits that this site takes?

he deserves someone to at least say the fault is at my end.

Taffy

  • Bill

Posted April 17, 2001 - 10:17 AM

#2

Taffy,

If you leave TT up, you may have to refresh the post itself to be able to view the additional postings.

You shouldn't loose posts, but may have to refresh, to see new postings on a thread.

Bill

------------------
97 KDX220, 86 TTR225, 99 WR400f, WR timing, throttle stop trimmed, air box lid removed, White Bros head pipe, silencer and air filter. De-octopussed. Works frame guards and Thumper Rad Guards, Scotts steering damper. Odometer and headlight removed. Cycra Pro-Bend hand and mud guards. YZ stock tank, IMS seat and number plate. Renthal Jimmy Button "highs" and Renthal Soft half waffle grips. AMA, SETRA, Happy Ramblers MXC, Rausch Creek MXC, Tower City Trail Riders.

  • Derek_Burns

Posted April 17, 2001 - 10:27 AM

#3

I'm having the exact same thing happen with me. I've been refreshing for 20 mins plus, and still dont see threads Ive replied to.... and also the counts on threads are wrong

  • Bill

Posted April 17, 2001 - 10:59 AM

#4

Does the count go up, but not the veiwable replies? If so, refresh while in the specific thread/post.

Bill

  • Derek_Burns

Posted April 17, 2001 - 12:25 PM

#5

Tried that..... makes no difference, just refreshes with the same view.

Del

  • Derek_Burns

Posted April 17, 2001 - 12:29 PM

#6

Just tried refreshing whilst holding down 'SHIFT' key, and it seems to have done the trick!

  • Guest_Guest_*

Posted April 17, 2001 - 12:30 PM

#7

I think it's a UK thing!! :)

------------------
When in doubt, GAS IT!

  • Derek_Burns

Posted April 17, 2001 - 12:34 PM

#8

I know that, if your ISP has a web Cache, holding down the shift key whilst refreshing, bypasses the cache, and refreshes from the source.

Del

  • Taffy

Posted April 19, 2001 - 09:52 PM

#9

bill

i hit refresh every time now & i'm getting my messages up 75%.

it's as though i'm clearing a backlog.

well done derek. cheers boys!

Taffy

  • Derek_Burns

Posted April 22, 2001 - 02:05 AM

#10

I'm still losing messages too
as if I never posted them

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Guest_Guest_*

Posted April 22, 2001 - 02:50 AM

#11

I'm loosing messages also. This will make you laugh...Where's the refresh key?

  • Clark_Mason

Posted April 22, 2001 - 08:13 AM

#12

I have posted new topics which still have not shown up on TT. So I gave up.

Clark

  • Taffy

Posted April 22, 2001 - 10:12 AM

#13

dzorro

you have a gray bar across the top of your screen that says
back forward stop REFRESH

i lost a new topic the other day. the refresh bar was no good this time.

Taffy

  • BULLDOG

Posted April 22, 2001 - 11:01 AM

#14

posted 3 topics. Have not shown up.

  • ecarlson

Posted April 22, 2001 - 11:06 AM

#15

I am having big problems with new posts myself. I hit submit and it chugs for a little bit then returns me to the forum like normal, but no new post. Just as if I never typed it in. For those of you having trouble, if you do a search by your user name you will see that your post shows up with no subject link.
I have emailed Bryan and Bill.
Bill even tried a post called TESTING!, but the link come up dead. Somewhere there is a problem. Hopefully an answer will come up soon.
If 10 posts of the same thing show up all of the sudden, please accept my apologies in advance.

[This message has been edited by ecarlson (edited 04-22-2001).]

  • Taffy

Posted April 22, 2001 - 01:05 PM

#16

first of all i want to say i'm bloody hopeless with computers. no matter how hard i try after they say the word "the ..." i'm, lost!!! no matter how hard they try to describe it!

a mate of mine came down at easter (yes the one that DIDN'T bring a camera) & said that everything my computer tried to do was going through a blue arrowed cursor.

someone sent me a picture of a lawnmower at daytona or something & i never did open it. but i had to accept the programme that had this blue cursor.

it was ******* up everything i tried to do. it had got itself so that it controlled my computer.

god i hate saying this. brian & bill are doing a great job & yet i'm here saying things aren't right. sorry lads.

Taffy

  • John_in_Long_Beach

Posted April 22, 2001 - 03:51 PM

#17

Yeh,

I just tried for the second time to post. It looked like it worked. You know the page thanking me and telling that I will be brought back, but no new post.

I tried twice.

  • Bill

Posted April 22, 2001 - 04:30 PM

#18

Sorry Guys,

This is beyond me. I'll have to email Bryan tomorrow at work.

Bill

  • joecallan

Posted April 22, 2001 - 05:23 PM

#19

I posted a new post twice and nothing showed up!

  • SchlepRock

Posted April 22, 2001 - 09:36 PM

#20

I have posted 3 messages all about the thumpertalk decals and none have shown up..

------------------
'95 DR350, '95 YZ80 (wifes) 2000 DRZ E
IMS 4.2gal tank, DSP frame protectors, DSP fork guards, Acerbis DHH Light, Renthal Bars, Yosh slip-on, Topeak computer setup, 13 front sprocket, WER Skidplate, Thumper Racing Radiator braces/guards, Moose Handguards with Deflectors, and many more to come.... Where is the kickstart on this thing....




 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.