Bad CDI ??



3 replies to this topic
  • Norman

Posted July 01, 2001 - 08:38 AM

#1

Anyone ever had a CDI or ignition coil go bad, if so what were the symptoms?

Norman K.
Beaumont, TX

  • bjscheel

Posted July 01, 2001 - 09:37 PM

#2

a bad cdi will cause your bike to run exstreamly hot or very rough. It will also foul plugs alot.

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Norman

Posted July 01, 2001 - 12:41 PM

#3

Nevermind, I found the problem. The wiring going to the cdi had somehow ended up against my pipe. Dont know how because Ive never touched it but it had melted the insulation around the wires.

Norman K.
Beaumont, TX

  • Boit

Posted July 01, 2001 - 01:10 PM

#4

Think I'll check my wiring.





Related Content

Forums
Photo

BIGBORE FOR YZ450F 2006? by Taattie94


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies
Forums
Photo

Megabomb Fitment by 288yz450


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 1 reply
Forums
Photo

Should I buy this bike? help....... by Numsa Hul


Dirt Bike   General Dirt Bike Forums   What bike should I buy?
  • * * * * *
  • 10 replies
Forums
Photo

Snake pit oct 30th by The Anvil


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   California
  • Hot  293 replies
Forums
Photo

Is it worth it? (Cam and High compression piston) by macgi77


Dirt Bike   Make / Model Specific   Honda   CRF 150/230 F/L
  • Hot  36 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.