Help - '08 YZ450F no spark after sitting for 1.5 years


3 replies to this topic
  • Joko

Posted July 09, 2011 - 06:39 PM

#1

Hi wonder if anyone can help - after pulling the bike out after sitting for 1.5 years, I'm not getting any spark, checked 2 plugs, disconnected kill switch no spark .. not sure what to check next? Any advise? Thanks ... ! - Joe.

  • grayracer513

Posted July 10, 2011 - 07:44 AM

#2

Check and clean all the wiring contacts at each connector to begin with.

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Joko

Posted July 10, 2011 - 10:43 AM

#3

yes, cleaned and inspected connections, they are good.

  • grayracer513

Posted July 10, 2011 - 10:57 AM

#4

Then perform the resistance checks in the manual as your next step.





Related Content

Wiki
WR Camshaft Swap Info - last post by jamesm113

WR Camshaft Swap Info


Articles
  • 0 replies
Forums
Photo

YZ450F 03 Sparks driving me crazy by SirAttard


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies
Forums
Photo

Michigan Motocross Tires by 288yz450


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   North
  • 1 reply
Forums
Photo

Snake pit oct 30th by The Anvil


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   California
  • Hot  293 replies
Forums
Photo

James Stewart back on a YZ450F by YamaLink


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  47 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.