2010 Rear linkage question


No replies to this topic
  • APlusAutoParts

Posted April 19, 2011 - 05:30 AM

#1

I was greasing my rear suspension bearings last night for what i think is the 5th time since i have this bike. I did it a little different this time, i took the rear linkage last (with out leaving it on the swing arm) and when i put it back on (first) i noticed it would move about an eighth of an inch on the sliders. I know i did not forget anything and to be sure i removed it and made sure all the spacers were in. Since the other times i did this i put it on with the swing arm i would not have been able to see this movement, my question is, is this normal. there is no play up and down the movement is very smooth. Input only from people who have done this is what i am looking for. Thank you in advance.





Related Content

Forums
Photo
Supercross

Wilson the Blue Privateer by jetfuel


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  50 replies
Forums
Photo

Michigan Motocross Tires by 288yz450


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   North
  • 1 reply
Reviews

Yamaha YZ450F 2017 by Chris.GVS


Yamaha YZ450F 2017
  • * * * * *
  • 1 review
  • Last review by Tommyk_55
  • On January 15, 2017
Forums
Photo

James Stewart back on a YZ450F by YamaLink


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  47 replies
Forums
Photo

Snake pit oct 30th by The Anvil


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   California
  • Hot  293 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.