WR 450 keeps blowing bulbs


5 replies to this topic
  • WR450James

Posted March 06, 2010 - 02:18 AM

#1

Hey guys, just wondering if any one has had problems blowing bulbs? I have a 2005 wr450 that blows the headlight and tail light bulb within 60seconds of running like its over charging or something....anyone have any ideas?

  • the_smoo

Posted March 06, 2010 - 05:08 AM

#2

possibly the regulator? measure the voltage across your battery terminals with the bike running.. shouldnt be above 15 volts

  • umu24013

Posted March 06, 2010 - 08:05 AM

#3

Most likely, the regulator. Also check the regulator plug (poor contact)

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • gavinmclean1972

Posted March 09, 2010 - 02:34 AM

#4

Give a man a commission and remove his brain. Good to see you are keeping up the fine traditions of the RAN. :banana:

  • WR450James

Posted March 10, 2010 - 01:37 AM

#5

Hi gents, good call was the voltage reg, she is all good now. Not sure what the last comment was about what is RAN?

  • the_smoo

Posted March 10, 2010 - 05:24 PM

#6

dont worry about it... an in joke not related to this problem or thread!!




 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.