99 YZ400 chain puller bolt problem

No replies to this topic
  • kevin1209

Posted February 11, 2010 - 03:12 PM


I need some advice. I just bought this bike, and the previous owner just installed new front and rear sprockets. However, the chain was really loose. When I tried to tighten the bolts at the chain pullers, the bolts will only turn 1/8 either way (both of them do the same thing). Then they feel like they are going to snap if I push any further. I have loosened the "lock" nut that's against the rear arm, and I loosened the axle nut. My friend's bike (98 WR400) is parked next to mine, so I loosened his the same way and they turn very easily. I do not want to break these bolts off and have to deal with that. Any suggestions? Has anyone ever heard of this happening? It's like they are seized up in the hole or something.

Related Content


Need help by Goforaride

Dirt Bike   Dirt Bike Technical Forums   Suspension
  • Hot  68 replies

First Hare scramble tips by dhend8

Dirt Bike   General Dirt Bike Forums   General Dirt Bike Discussion
  • Hot  33 replies

yz400f throttle bog by yz400fmaniac

Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • * * * * *
  • Hot  28 replies

Michigan Motocross Tires by 288yz450

Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   North
  • 1 reply
WR Camshaft Swap Info - last post by jamesm113

WR Camshaft Swap Info

  • 0 replies

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.