Gas leak at Accel Pump


2 replies to this topic
  • kevin1209

Posted February 02, 2010 - 06:07 AM

#1

I just bought a 98 YZ400. When I turn on the fuel there is a gas leak where the little rod goes into the accelerator pump (at the rubber boot). Before I tear this thing down, can I get some suggestions on what the problem might be? Is the diaphragm stuck/bad spring/missing O-ring???????

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • grayracer513

Posted February 02, 2010 - 11:05 AM

#2

Ruptured AP diaphragm.

  • kevin1209

Posted February 03, 2010 - 06:04 AM

#3

Thanks. The UPS fairy should be delivering one under my pillow soon.

Also, thanks to Dave Hopkins for the insight and parts help.





Related Content

Forums
Photo

YZ450F 03 Sparks driving me crazy by SirAttard


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies
Forums
Photo

Michigan Motocross Tires by 288yz450


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   North
  • 1 reply
Forums
Photo

2016 YZ450 by CaptainKnobby


Dirt Bike   Dirt Bike Technical Forums   Suspension
  • Hot  59 replies
Forums
Photo

Chubby dad, looking at bikes , First trip to the orange/black forum ! by Slow_ride


Dirt Bike   Make / Model Specific   KTM   250-530 EXC/MXC/SXC/XC-W/XCR-W (4-Strokes)
  • Hot  28 replies
Forums
Photo

100 hrs on 2014 yz450f, shim valves or replace them? by ttr230rider6


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • Hot  79 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.