my 2008 wr 450,


2 replies to this topic
  • DODSY

Posted November 11, 2009 - 01:12 PM

#1

hi, ive just picked my 2008 wr 450 up yesterday and im over the moon with it, the power it gives out is unbalievable and considering it is totally standard, im well impressed. i do tho have a little problem with it and i hope no one has asked this and if they have, forgive me.. when im pottering along say 50mph, it seems to miss a bit and hold back then go alright then miss a bit, seems strange !! this happens often and i no it doesnt seem right...
can any of you shed some light as to why this is happening ?????
i would really appreciate it.
kind regards.. dodsy...

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • ww44wrf450f

Posted November 11, 2009 - 08:47 PM

#2

here's a couple of searches I did 4 u.


http://www.thumperta... stutter wr450f

http://www.thumperta... stutter wr450f

Edited by ww44wrf450f, November 11, 2009 - 08:48 PM.
?


  • ASternad

Posted November 12, 2009 - 03:08 PM

#3

Same issue here on my 09 WR450. I replaced the CDI with a Dyna FS CDI Ignition. Found a company on ebay selling em at a fair price. This part resolved the issue and has given me more adjust-ability.




 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.