Another YZ/WR stator question!!


No replies to this topic
  • rimshot22

Posted May 18, 2009 - 05:48 PM

#1

Sorry another WR stator question. I have a 02 YZ 426 that I trying am to street legalize and supermoto. I have fitted a new Yamaha WR stator to it. and I ran into the problem of no spark until I grounded the pink wire. I cut the pink wire coming from the stator just before it ran into the connector for the CDI. I grounded it to frame and I have spark now. The problem is it is extremly weak, and believe that is why the bike wont start unless being pulled. Before this swap it ran great. 1st, second kick everytime. When it does start it runs extremly poor on bottom end, pops, backfires and wont idle. I am about ready to buy a WR CDI and put the stator back if this will solve my problems! PLEASE HELP!!! I am officially lost on this one!!!





Related Content

Forums
Photo
Motocross

Thinking about Yamaha 250... by Arctic Pride


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  491 replies
Forums
Photo

2016 YZ450 by CaptainKnobby


Dirt Bike   Dirt Bike Technical Forums   Suspension
  • Hot  59 replies
Forums
Photo

Snake pit oct 30th by The Anvil


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   California
  • Hot  293 replies
Forums
Photo

YZ450F 03 Sparks driving me crazy by SirAttard


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies
Forums
Photo

Chubby dad, looking at bikes , First trip to the orange/black forum ! by Slow_ride


Dirt Bike   Make / Model Specific   KTM   250-530 EXC/MXC/SXC/XC-W/XCR-W (4-Strokes)
  • Hot  28 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.