Horn problems on 2004 WR450


1 reply to this topic
  • Blade74

Posted March 17, 2009 - 11:40 PM

#1

My WR450 has had the same problem for a couple of years now.
The horn doesn't work when i press it.
When i do press it the headlight/taillight dim out.

If i turn off the headlight the horn then works.
Could it be the regulator or battery?
The battery has been in it since new (5 years) but the bike still starts fine.

:)

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Blade74

Posted March 18, 2009 - 11:47 PM

#2

I have now purchased a new sealed battery and installed it but it hasn't made a difference. I know i have heard somewhere that there is a problem where your blinker doesn't blink all the time or it blinks slow.
My bike also seems to do that.

I am concerned if i go buy a new regulator it might not fix the problems. Or there might be a problem with the 2004 model regulator.
So maybe buying the same year replacment part may not fix it thus haveiong to buy a different year model regulator.

Any thoughts.

Cheers




 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.