2002 WR426, Starting Secret Forgoten



2 replies to this topic
  • Rattler88

Posted February 15, 2003 - 07:04 PM

#1

Just got back from Borego Hot Springs and the riding was KICK BUTT, lotts of rain the days before and the desert was
prime riding. The problem was getting it started after stopping. It didn't seem to matter if it was hot or warm, the drill usually, if hot, is pull the hot start button, no throttle, and it fires right up. However, it didn't seem to want to start, no matter what I did. Did I just forget the secret? Possibly a senior moment? (Trying to start a WR 426 when it is being testy, will wear you out worse than a 20 mile open desert ride) Any ideas? Thanks, Jerry

2002 WR426
FMF power core 4
170mj
screw cut
runs great all ranges,just starting blows

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • blue_beast_wins

Posted February 15, 2003 - 07:11 PM

#2

Whats the plug look like?? 170 is a big jet.

  • Rattler88

Posted February 15, 2003 - 07:16 PM

#3

Looks,great it's running just right not too lean
not to rich.




 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.