Acewell Computer flashes-need battery?


No replies to this topic
  • quadman19

Posted November 05, 2008 - 08:37 AM

#1

hey everyone. i have an 02 yz426 that i'm street legaling and it's pretty much done but i've run into a problem. it has a moose 55v stator, acerbis DHH headlight, and a baja designs brake light kit. The bike and lights are all working but dim at idle. Now that i've tried to install my Acewell 3200 computer the bike won't start unless the computer is unplugged. Once the bike is started, i can plug in the computer and it will turn on but flash like crazy.
*my questions*
1)So do i need to run the comp off of battery power instead of the stator power?
2)If so, what battery should i use that can power the computer, and power the lights while ideling.
any help will be greatly appreciated! :worthy:





Related Content

Forums
Photo
Supercross

Wilson the Blue Privateer by jetfuel


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  50 replies
Wiki
WR Camshaft Swap Info - last post by jamesm113

WR Camshaft Swap Info


Articles
  • 0 replies
Reviews

Yamaha YZ450F 2017 by Chris.GVS


Yamaha YZ450F 2017
  • * * * * *
  • 1 review
  • Last review by Tommyk_55
  • On January 15, 2017
Forums
Photo

Megabomb Fitment by 288yz450


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 1 reply
Forums
Photo

Michigan Motocross Tires by 288yz450


Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   North
  • 1 reply
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.