@#$&*0!!!



7 replies to this topic
  • e-z_e

Posted May 26, 2002 - 01:07 PM

#1

ok... so i hate to bring up the oft discussed and rediscussed topic of jetting but i have an issue i need some help with. thanks to all ya'll jetting expertise, i changed the main jet to 150 and the pilot jet to 38 on my '02 wr426 for riding at 7,000' and above. while it runs smoother overall (around the block at 5,500'), at wide open throttle, i feel like the engine is going to fall out. where do i need to direct my focus?

the bike is stock except a twin air filter and uncorked...

  • Hick

Posted May 26, 2002 - 05:55 PM

#2

That is a pretty small main. I think I ran a 158 at Rampart when I was there last summer and that worked okay.

But I lost you when you said, "i feel like the engine is going to fall out."

  • e-z_e

Posted May 26, 2002 - 06:24 PM

#3

what i meant by that was that it sputtered so much i was lurching forward and back like i was on a mechanical bull..

  • Hick

Posted May 26, 2002 - 08:16 PM

#4

Originally posted by e-z e:
what i meant by that was that it sputtered so much i was lurching forward and back like i was on a mechanical bull..


I suppose you expect me to be able to relate to that....

Anyway, sounds like a lean condition to me. Try a larger main.

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Taffy

Posted May 26, 2002 - 08:37 PM

#5

eze

just incase you got your numbers from my signiture-and there's nothing to say you did but-i had a silencer on my bike as well as running the 160MAJ. both these knock your MJ down.

so a 150MJ for me would be a 160-165MJ for you. the altitude would bring that back down a little to guess what? one-five-eight!!

Taffy

  • skippy

Posted May 27, 2002 - 12:18 AM

#6

TAFFY it's good to hear from you again
I haven't seen your name on the screen lately.
Your reply's always crack me up.

  • e-z_e

Posted May 27, 2002 - 11:55 AM

#7

so i changed the main from my 150 to 160 without any noticable difference... still sputters like mad at wide open. just for fun, i threw in a 170 i had laying around... still no noticable difference at any spot in the throttle range except maybe more backfiring.

any suggestions??? would disconnecting the grey wire help this?

UGH!

  • Eddie Sisneros

Posted May 27, 2002 - 12:03 PM

#8

i guess i will be the first to say it.REV LIMITER!




 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.