Installed new cam today, won't start now... (650R)


43 replies to this topic
  • Billahjack

Posted June 21, 2007 - 11:41 PM

#41

Oink piggy Oink! You get it started yet?

  • Supplicate

Posted August 08, 2007 - 04:13 PM

#42

Started today on the 2nd kick. I don't know what of all the different stuff I did this last time finally got it to fire. Re-did the cam timing again, tweaked some wiring stuff, completely tore down and polished up the carb, cleaned out the petcock assy (never did that after going to mexico), etc.

Needless to say, the 20 minute cam breakin I did on it tonight wasn't enough for me. I can't wait until tomorrow after I give it an oil change, hoping to take it for a high speed run out some oilfield roads and see what she will do now.

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • Billahjack

Posted August 08, 2007 - 08:08 PM

#43

Glad you got it going! That would have illed me to have my piggy put down for that long. How is that cam treating you? Get it jetted correct?

  • Supplicate

Posted August 09, 2007 - 05:52 AM

#44

How is that cam treating you? Get it jetted correct?

treating me good, haven't had to change anything on the QS yet.





Related Content

 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.