2K 426 water issue


1 reply to this topic
  • Thumper44

Posted November 21, 2006 - 10:31 AM

#1

My bike keeps leaking anti-freeze out of the "weep hole". I've replaced the water impeler shaft and bearings and seals. I'll get 5-6 rides out of it and it will start leaking again. Any ideas, or is this common?

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • grayracer513

Posted November 21, 2006 - 10:38 AM

#2

No, it's not. Are you putting the seals in with the lips facing their fluids? Is there any possibility that the right side balancer bearing could be loose?

What are you using for coolant?





Related Content

Forums
Photo

Megabomb Fitment by 288yz450


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 1 reply
Forums
Photo

100 hrs on 2014 yz450f, shim valves or replace them? by ttr230rider6


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • Hot  79 replies
Reviews

Yamaha YZ450F 2017 by Chris.GVS


Yamaha YZ450F 2017
  • - - - - -
  • 0 reviews
Forums
Photo

Is it worth it? (Cam and High compression piston) by macgi77


Dirt Bike   Make / Model Specific   Honda   CRF 150/230 F/L
  • Hot  36 replies
Forums
Photo

yz250x vs 450 4t comparisons (preferably desert riding) needed by JakeNorthrupYZ450F


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   Yamaha 2-Stroke
  • 9 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.