426 problem


1 reply to this topic
  • spence80

Posted September 26, 2006 - 03:52 PM

#1

has anyone ever had a problem with a oil leak comming from the clutch decompresion set screw on the engine? If so how did you fix it, any imput would be helpfull :thumbsup:

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • 642MX

Posted September 26, 2006 - 06:24 PM

#2

Are you sure its not oil coming from the seal around the decompression lever? I've never seen the screw leak before.





Related Content

Forums
Photo

Should I buy this bike? help....... by Numsa Hul


Dirt Bike   General Dirt Bike Forums   What bike should I buy?
  • * * * * *
  • 10 replies
Forums
Photo

Megabomb Fitment by 288yz450


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 1 reply
Reviews

Yamaha YZ450F 2017 by Chris.GVS


Yamaha YZ450F 2017
  • * * * * *
  • 1 review
  • Last review by Tommyk_55
  • On January 15, 2017
Forums
Photo

James Stewart back on a YZ450F by YamaLink


Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  47 replies
Forums
Photo

05 yz450f not fast enough by RedeyeYZ


Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • Hot  38 replies
 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.