Asking 450 guys about a 250


2 replies to this topic
  • Dirtmizer

Posted August 17, 2006 - 05:07 PM

#1

Hey I tried this thread for my neighbor on the 250 forum and thought I would try you guys out also, he rides his WR250 and it just quits after a short time maybe a mile or two, almost like he hit the kill switch, then when it cools or after a period of time it starts up and runs great then quits suddenly again. When it quits it won't even think about firing. Could it be a faulty kill switch, the bike has 177 miles on it and its an 05. He just bolted on a powerbomb header and Q2 with a K&N filter could a lean condition cause problems like this?? strange it doesn't seem to be getting overly hot. Thanx.

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • JSanfilippo

Posted August 17, 2006 - 07:41 PM

#2

It could be something as simple as the gas cap not venting. The service manager at the dealer here and town and a bunch of TTers told me thats what could have been my problem and I thought they were nuts...sure enough the little fitting that says "tank" with the arrow was pointing the wrong direction. Bought the bike new, kinda makes me wonder if the dealer (not the one in town) did that during set-up so I'd have to keep taking it back to them for "repairs". Too bad for them I do my own work to the bike :thumbsup:

  • Dirtmizer

Posted August 21, 2006 - 03:38 PM

#3

You are right on the money, my neighbor recently bought an aftermarket vent and somehow its already plugged, problem solved, Thanx




 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.