no slack in throttle cable

3 replies to this topic
  • theclone

Posted July 17, 2006 - 07:59 PM


I just spent the last hour or so trying to get some free play in the throttle cables I just put on. As of right now there is none. I tried doing what the manual said, but no success. It's confusing me.:thumbsup: I could probably figure it out myself after another hour, but I'd rather not.
I know some of you with more experience have some tips for me.

  • theclone

Posted July 17, 2006 - 09:48 PM



Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • grayracer513

Posted July 17, 2006 - 10:52 PM


If the cables are installed right, and all the adjuster nuts are run in all the way, you should have way too much slack.

  • theclone

Posted July 18, 2006 - 12:31 PM


thank you:appplause:
I now have a perfectly working throttle! it would always return really slowly until now.

Related Content


First Hare scramble tips by dhend8

Dirt Bike   General Dirt Bike Forums   General Dirt Bike Discussion
  • Hot  33 replies

YZ450F 03 Sparks driving me crazy by SirAttard

Dirt Bike   Make / Model Specific   Yamaha   YZ 400/426/450
  • 5 replies

Thinking about Yamaha 250... by Arctic Pride

Dirt Bike   Special Interest Forums   Pro Racing
  • Hot  491 replies

Snake pit oct 30th by The Anvil

Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   California
  • Hot  106 replies

Michigan Motocross Tires by 288yz450

Dirt Bike   Dirt Bike Regional Discussion   North
  • 1 reply

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.