Huge Problem on my 06 Please Help


14 replies to this topic
  • Ga426owner

Posted April 17, 2006 - 05:20 PM

#1

Guys I put my new WB pipe on my 06 Bling Bling and this is what happened....can someone please help me sort this out....jetting, wrong gas, bad pinging...I hope Yamaha will warranty.....GreyRacer any advise??????

Here is the pic


http://www.rvi.net/~...dmotorcycle.htm

  • DieScarred

Posted April 17, 2006 - 05:38 PM

#2

Your a funny guy.



Man, that dude must work out.

  • cmtbiker

Posted April 17, 2006 - 06:30 PM

#3

thats friggin hilarious

  • grayracer513

Posted April 17, 2006 - 09:54 PM

#4

GreyRacer any advise??????


Don't light a match.

  • One Louder

Posted April 17, 2006 - 10:08 PM

#5

I wonder what his gas milage is? :thumbsup: :thumbsup: :confused:

  • cowboyona426

Posted April 17, 2006 - 10:39 PM

#6

At least it sounds like it's in tune! :thumbsup:

  • NYMXer

Posted April 18, 2006 - 04:12 AM

#7

When the powerband kicks in on that thing, you better be holding on w/ both hands! :thumbsup:

Visit the ThumperTalk Store for the lowest prices on motorcycle / ATV parts and accessories - Guaranteed
  • eazrider

Posted April 18, 2006 - 06:14 AM

#8

I think you and the fellow that installed your exhaust are spending too much time alone, together............

  • yz_for_me

Posted April 18, 2006 - 08:58 AM

#9

Brilliant! As long as you manage to get the holeshot, no one will have the stomach to get close enough to pass.

  • MotoGoalie

Posted April 18, 2006 - 10:31 AM

#10

You can almost smell that..... :thumbsup:

  • PK

Posted April 18, 2006 - 06:28 PM

#11

It's guys like you riding around with uncorked exhaust's that give us all a bad name. Damn dude...

  • crfmatt

Posted April 18, 2006 - 08:10 PM

#12

Just a guess but id say you otta put a new spark plug in and mess around with the jetting :thumbsup:

  • black_n_blue_thumper

Posted April 18, 2006 - 09:12 PM

#13

Next time please ask permission before posting my pic on the internet. Thanks. :thumbsup:

  • One Louder

Posted April 18, 2006 - 10:03 PM

#14

Maybe he got some bad gas? :thumbsup:

  • Fastdaddy

Posted April 19, 2006 - 07:24 AM

#15

maybe that guy is trying to cut fuel cost first goes the 2 strokes then the good gas.





Related Content

 
x

Join Our Community!

Even if you don't want to post, registered members get access to tools that make finding & following the good stuff easier.

If you enjoyed reading about "" here in the ThumperTalk archive, you'll LOVE our community. Come join ThumperTalk today!

The views and opinions expressed on this page are strictly those of the author, and have not been reviewed or approved by ThumperTalk.